Kapteenska.fi

Barbour

CL. BEAUFORT

Hinta 380,00 306,45 / kpl

Tuotenro.: MWX0002OL71

Englannissa valmistettu klassikkomalli toimii miehille ja naisille. Takkiin saat halutessasi yhdistettyä hupun ja vuorin. Lisävarusteet myydään erikseen.

Saatavuus:

Unioninkatu 25/ Verkkokauppa: 36
Kämp Galleria: 19
Turku: 14
Tampere: 21
Varastossa

Määrä:

Yhteensä:
Ota yhteyttä ostaaksesi
Todellinen Barbourin vahakangastakkien klassikko - Beaufort käy niin lintujahtiin kuin kaupungillekin. Classic Beaufort on ajaton vahakangastakki Barbour Classic -sarjasta. Vahattu puuvillakangas kestää hyvin vettä, ja vanhenee myös tyylikkäästi - erinomainen vaihtoehto sadetakille. Takin voi tarvittaessa vahauttaa uudelleen. Takkiin saa tarvittaessa kiinnitettyä vetoketjun avulla Barbourin vuoriliivin tai -takin lisälämpöä tuomaan. Takissa koko on tuumakoko, muuttaaksesi koon suomalaiseen miesten kokoon lisää siihen +10. Suomalainen koko 52 on siis tuumakoossa 42. Tiedot: Vahattua puuvillaa Tartaaniruudullinen puuvillavuori Manchester-kaulus Kaksisuuntainen vetoketju Säänkestävä vahattu ulkopinta Kaksi paljetaskua edessä Selkätasku metsästäjälle Paljetaskujen lisäksi taskut käsien lämmittelyyn Voi yhdistää vuoritakkiin- tai liiviin Selän pituus 84-86,5 cm koosta riippuen Sopii yhteen Sylkoil Hood -hupun kanssa.

Barbour

BARBOUR on tunnettu laadukkaista öljykangastakaeistaan. Pitkät perinteet Englantilaisessa kartanomaisemissa ovat hionneet takit todella toimiviksi säässä kuin säässä.

Saatavilla tähän asti: 28.03.2034