Etusivu  | Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Palsan Oy (Y-tunnus: 0538616-8)
Unioninkatu 25
00170 HELSINKI

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Janne Haavisto
Puhelin +358 9 72572700
Sähköposti info(ät)kapteenska.fi

REKISTERIN NIMI

kapteenska.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Kapteenska.fi-verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Kapteenska.fi verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Kapteenska.fi-verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Kapteenska.fi-verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kapteenska.fi-verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Kapteenska.fi-verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Kapteenska.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse verkkokauppa@Kapteenska.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

-Henkilön etu- ja sukunimi

-Sähköpostiosoite

-Postiosoite

-Puhelinnumero

-Tiedot käsitellyistä tilauksista

-Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Kapteenska.fi-verkkokaupan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Kapteenska.fi-verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Kapteenska.fi-verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.